Gietvloer badkamer

Een gietvloer in de badkamer, een overzicht

gietvloeren keukens

Warm, naadloos en vloeistofdicht

Een naadloze Senso gietvloer in uw badkamer. Het is mogelijk. Senso geeft volledige garantie op de vloeistofdichtheid in de badkamer. Zodat u direct vanuit uw slaapkamer uw douche in loopt. Zonder drempels.

gietvloer badkamer

Zonder schimmels en naden

De Senso gietvloer in uw badkamer blijft gegarandeerd vrij van schimmel. Ook kalk hecht niet op de vloer. Ongelooflijk? Overtuig uzelf en kom het bekijken in een van Senso's showrooms.

gietvloer badkamers

Naadloze wandafwerking

Senso combineert de gietvloer van uw badkamer optioneel ook met een naadloze wandafwerking. Op die manier vervangt u al uw tegels. Alles wordt naadloos. 

gietvloeren badkamers

Ruimtelijk en eenvoudig in onderhoud

Een heerlijke gietvloer in de badkamer, dat naadloos naar slaapkamer en hal doorloopt. De hele vloer op uw slaapverdieping zonder drempels. Ervaar de ruimtelijkheid daarvan en de eenvoud in het onderhoud.  

keuken badkamer

Warm en zacht aan de voeten

Senso's badkamer gietvloeren zijn warm en aangenaam. De zachte, elastische kunststof maakt dat u de vloer heerlijk zult vinden.

gietvloeren toilet
gietvloer badkamers

De perfecte vloer voor de badkamer

Keuze uit schitterende afwerkingen. 100% natuurlijk en verkrijgbaar in levendige kleuren. Dat is een SENSO gietvloer voor de badkamer. Een aanwinst in elke sanitaire ruimte. Zeer strak in combinatie met een inloopdouche en zelfs geschikt als badkamerwand.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)