• Gietvloer of linoleum?

    De belangrijkste afwegingen

    gietvloer of linoleum
  • Gietvloer of linoleum?

    De belangrijkste afwegingen

    gietvloer of linoleum
naadloze gietvloer

Uitstraling, uitstraling, uitstraling

Het allerbelangrijkste verschil tussen een Senso gietvloer en linoleum is uitstraling. Linoleum kan prijstechnisch zeer interessant zijn. En dat terwijl een Senso gietvloer in veel gevallen niet significant duurder is, zeker bij grotere oppervlaktes. Een Senso gietvloer is daarentegen hoog-esthetisch en bedoeld voor de mooiste interieurs.

Bekijk projecten >>
SENSO | Gietvloer

Grote oppervlaktes, naadloos

Een gietvloer kan tot in tegenstelling tot linoleum naadloos gelegd worden, zelfs over enkele duizenden vierkante meters. Er zijn geen las- of overgangsnaden nodig. Zelfs niet bij toepassing van verschillende kleuren.

gietvloer

Toepasbaar in elke ruimte

Een gietvloer is in tegenstelling tot linoleum toepasbaar in echt alle ruimtes van een interieur. Dus ook hoogwaardige ruimtes, natte ruimtes, zwaarbelaste ruimtes. Al naar gebruik en de ruimte kan de samenstelling en afwerking van een gietvloer aangepast worden. Zo kan de volledig naadloze eenheid bewaard worden.

Meer binnenkijkers >>
SENSO | gietvloer kantoor

Comfortabeler gebruik

Makkelijker in onderhoud

Een goede gietvloer is sterk, elastisch en comfortabel. Dat maakt dat een gietvloer ook in een kantooromgeving of een openbare ruimte goed toepasbaar is. De vloer is contactgeluiddempend, vergelijkbaar met linoleum.  Het onderhoud is eenvoudiger, strippen is niet noodzakelijk. Er kan met een Senso gietvloer tot 30% op de kosten bespaard worden ten opzicht van een linoleumvloer.

SENSO | Natuurlijk

BREEAM en LEED

Senso gietvloer systemen zijn op basis van natuurlijke grondstoffen. Gemaakt van biopolymeren, Eco-gecertificeerd en helpen u in de BREEAM en LEED certificeringen. 

Ervaar het zelf

Voel het comfort en ontdek de schoonheid. Kom langs in een van onze showrooms en merk het verschil. Hier kun je kennismaken met onze verschillende gietvloeren. Hier ervaar je het verschil tussen vloeren en SENSO vloeren.

 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)