• Gietvloer of hout?

    De belangrijkste afwegingen

    gietvloer of hout
naadloze gietvloer

Beiden zijn warm

Hout is warm, dat is bekend. Een Senso gietvloeren ook. Een Senso gietvloeren is heerlijk zacht, aagenaam op blote voeten, gemaakt van natuurlijke, plantaardige olie. Uitgevoerd in warme kleuren geeft een Senso gietvloer een uitzonderlijk aangenaam interieur. Het gevoel van: hier wil ik thuis komen.

gietvloer

Ruimtelijkheid

Hout is een krachtig product en wordt al eeuwen toegepast. Maar met houten meubels op een houten vloer wordt een interieur echter al snel klassiek. Een gietvloer is niet voor niets het snelstgroeiende vloerproduct geworden. Het vormt een ingetogen, rustige basis die zelfs klassieke interieurs een moderne uitstraling geeft.

Meer binnenkijkers >>
gietvloer slaapkamer

Perfect met vloerverwarming

Een Senso gietvloer is perfect met vloerverwarming. Een reden waarom een gietvloer steeds populairder wordt. Ook zonder vloerverwarming is een gietvloer echter aangenaam en vergelijkbaar met hout. Waardoor een gietvloer ook toepasbaar is in slaapkamers. Dat maakt dat u een echte eenheid van uw interieur kunt maken. De basis kan in het huis hetzelfde zijn. Met uw meubels, kleuren en accessoires maakt u dan het verschil. Zoals in de professionele interieurs.

Lees meer over voordelen >>
SENSO | gietvloer kinderen

Comfort en gebruik

Een goede gietvloer is zacht en comfortabel. Dat maakt dat een gietvloer lekker met blote voeten aanvoelt en voor kinderen prettig is om op te kruipen en spelen. Ook is een goede gietvloer dempender dan hout. Dat zult u merken met schoenen en tijdens bezoek. Omdat de gietvloer vloeistofdicht is, kan deze ook toegepast worden op plekken zoals keuken, badkamer en toilet. Tegels zijn daar niet nodig.

SENSO | Gietvloer

Samenvattend: gietvloer is warm, comfortabel en ideaal voor gezinnen

Een gietvloer brengt eenheid in uw interieur. Het biedt u een zacht, naadloos canvas voor een schitterend interieur.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)